ЗНО-2016
|
|
femida | Дата: Субота, 16.01.2016, 17:36 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Є питання стосовно ЗНО-2016? Відповімо!
|
|
| |
ladyjalpakh | Дата: Субота, 16.01.2016, 18:07 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Пользователи
| Якщо я не набрала відповідну кількість балів,щов здати ЗНО,чи мені видадут атестат,адже я і так не поступаю?
|
|
| |
femida | Дата: Четвер, 21.01.2016, 17:03 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так! Результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури зараховуватимуться як оцінки за державну підсумкову атестацію, що визначатимуться на основі кількості балів, набраних за виконання завдань лише з української мови. Як оцінки за державну підсумкову атестацію зараховуватимуться й результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики або історії України (період ХХ – початок ХХІ століття).
|
|
| |
daria1999garcia | Дата: П`ятниця, 01.04.2016, 14:27 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
Група: Пользователи
| Будет ли английский язык обязательным предметом для сдачи в этом году?
|
|
| |
femida | Дата: Середа, 06.04.2016, 20:47 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ні. Кожен учасник ЗНО має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів з переліку:
- Українська мова і література
- Історія України
- Математика
- Біологія
- Географія
- Фізика
- Хімія
- Англійська мова
- Іспанська мова
- Німецька мова
- Російська мова
- Французька мова
Для усіх випускників старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів 2016 року результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури зараховуватимуться як оцінки за державну підсумкову атестацію, що визначатимуться на основі кількості балів, набраних за виконання завдань лише з української мови. Як оцінки за державну підсумкову атестацію зараховуватимуться й результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики або історії України (період ХХ – початок ХХІ століття).
|
|
| |