Головна » 2017 » Вересень » 18 » "У Юнатіі кордонів немає"
19:59
"У Юнатіі кордонів немає"

15 вересня з нагоди святкування Дня юного натураліста, команда учениць 6 класу (Ачкасова Марія, Горюн Дар'я та Шеховцова Мирослава) взяла участь у квесті "У Юнатіі кордонів немає" на базі Будинку дитячої творчості.
Команди ознайомили з правилами проходження конкурсу, який відбувався у формі квесту. На рецепції кожна група отримала свій номер, за яким мала стартувати. На першому – вступному майстер-класі з виготовлення метеликів-орігамі – отримували завдання та карту. Дев'ять станцій, розташовані на свіжому повітрі, треба було відшукувати, користуючись вказівками напряму та підказками-загадками.
Кожна зупинка – 10 хвилин, складні завдання треба було виконувати вдумливо, більш прості (як от зібратися у похід) – скоріше, та до них додавалися цікаві, а інколи й кумедні, додаткові запитання.
Серед додаткових завдань деякі були на кмітливість, а деякі – на загальні знання навколишнього світу, культури інших народів, розташування країн або природничих наук.
Так, ланцюжком, наша команда пройшла непростий, але збагачений емоціями маршрут. Приємним конкурсом стало дегустування смачного варення.
Учасники свята навчилися розв’язувати ребуси, визначати рослини за листям та насінням, пригадали Червону Книгу України та дослідили лікарські рослини.

 

Переглядів: 558 | Додав: femida | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]