Головна » 2015 » Жовтень » 29 » «У граніті, в бронзі, у серцях…»
22:01
«У граніті, в бронзі, у серцях…»

На обласному патріотичному форумі «У граніті, в бронзі, у серцях…» було відзначено юних читачів з Чугуївського району – переможців і лауреатів обласних етапів Всеукраїнських конкурсів «Книга пам’яті мого роду» та «Найкращий читач України-2015».

Так, Шетілову Ярославу, нашу читачку з Кам’яноярузької бібліотеки, нагородили дипломом у номінації «За вірність воєнній тематиці» та подарунком за участь у конкурсі «Найкращий читач України – 2015». 

Обласний патріотичний форум було проведено Харківською обласною бібліотекою для дітей спільно та обласним організаційно-методичним театрально-концертним центром за підтримки Департаменту культури і туризму ХОДА. Складовою форуму було проведення IV Літературного фестивалю «Книжковий зорепад», який став візитною карткою Харківської обласної бібліотеки для дітей.

Фестиваль передбачав цілу низку цікавих заходів, серед яких флешмоб «Єдина Україна», патріотичний боді-арт «Я люблю Україну», пісочна анімація, майстер-клас з петриківського розпису, а також квест «Мрій! Читай! Перемагай!». Логічним завершенням квесту стало складання з пазлів карти Харківської області. Також було організовано виставку-презентацію творчих робіт дітей, представлених на конкурси.

Подарунком для гостей стала вистава зразкового театру дітей «Тимур» «Таємниця кілець… або Як все починалось» за мотивами творів К.С.Льюіса. 

Переглядів: 444 | Додав: femida | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]