Головна » 2016 » Жовтень » 2 » Святковий концерт
15:23
Святковий концерт

30 вересня у Кам'яноярузькому НВК було гамірно. З самого ранку учні з нетерпінням виглядали учителів та працівників закладу, щоб привітати з професійним святом – Днем працівника освіти. Це був один із небагатьох днів у навчальному році, коли дітвора прибігла до школи ще задовго до шкільного дзвінка.
Багато гарних слів було сказано на адресу вчителів. Учні та батьки не скупились на привітання і щирі посмішки.
Уроки пролетіли так швидко, що всі подекуди здивовано дивилися на годинники. І це не дивно, адже учні 10-11 класів мали змогу спробувати себе у якості вчителів молодших класів. А по закінченні уроків на всіх працівників НВК чекав ще один сюрприз – святковий концерт з нагоди свята.
У святковій залі школярі дуже хвилювалися. Адже для багатьох вихід на «велику» шкільну сцену був вперше. Багато пісень, танців, жартів та кумедних сценок змушували глядачів у залі посміхатися і гучно аплодувати.

Дорогі працівники Кам'яноярузького НВК!
Нехай гарний настрій, який подарували учні вам у цей святковий день залишиться з вами на весь навчальний рік. Посміхайтеся частіше і всі негаразди минуть. Зі святом вас, міцного здоров’я і багато терпіння, а також любові до своїх маленьких і таких рідних учнів!

Переглядів: 371 | Додав: femida | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]