Головна » 2017 » Березень » 1 » Районний семінар вчителів історії
16:35
Районний семінар вчителів історії

Відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти Чугуївської районної державної адміністрації 01 березня 2017 року на базі Кам’яноярузького навчально-виховного комплексу відбувся семінар для вчителів історії Чугуївського району за темою «Використання комп’ютерних технологій на уроках історії як засіб підвищення якості освіти».

Під час практичної частини семінару учасники відвідали відкритй урок історії України у 11 класі за темою «Розвиток культури України в середині 60-х – на початку 80-х років», який провела вчитель історії та правознавства Андрєєва Валентина Григорівна.

Під час реалізації теоретичної частини семінару Андрєєва В.Г. зробила доповідь за темою «Розробка методичного інструментарію для вивчення суспільствознавчих дисциплін із використанням інтернет-технологій».

У ході семінару відбувся тренінг, де вчителі створювали Ментальні карти у програмі mind42 та вчилися створювати тести у програмі Му теst.

Вчителі історії відвідали шкільний краєзнавчий музей, де вихованці гуртка «Музеєзнавці» (керівник – Караулова Марина Сергіївна) розказали про історію села Кам’яна Яруга.

Результатом семінару було його обговорення та обмін досвідом.

Переглядів: 526 | Додав: femida | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]