Головна » 2017 » Червень » 2 » Прощання з початковою школою
14:48
Прощання з початковою школою

1 червня - радісне і водночас сумне свято для наших четверокласників - "Прощання з початковою школою". Приміщення було святково прибране повітряними кульками та райдужним сонечком. Усі у святкових костюмах: дівчатка у бальних сукнях, хлопчики – справжні джентельмени – у костюмах із краватками. Розділити радість дітлахів прийшли  мами й тата, дідусі й бабусі. На справжніх метеликів були схожі учні, коли виконували свій перший випускний вальс. Всі серйозні, як дорослі, з гордістю і впевнено тримались на сцені, виконуючи складні па. Дітки співали пісні, розігрували жартівливі сценки із шкільного життя.

Мабуть найцікавішим для батьків було слайд-шоу, де перша вчителька Людмила Павлівна підготувала ряд фотографій вихованців, починаючи з першого класу шкільного життя. Тут пригадались всі перші і останні дзвоники, новорічні свята, відпочинок на літніх канікулах, екскурсії та походи.  Це була справжня подорож у минуле.

Цікавим і веселим було прощання із 4 класом, бо не назавжди дітки лишають свою школу, а лише на час літніх канікул.

 Перша вчителька побажала учням гарно відпочити, не гайнувати часу, а допомагати батькам і не забувати про книжку, з новими силами приходити до школи, бо треба стати розумними і освіченими, щоб щасливішим було життя, щоб раділи батьки за своїх діток.

Переглядів: 420 | Додав: femida | Рейтинг: 2.5/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]