Головна » 2017 » Січень » 11 » Новий рік з новим комп'ютерним класом
14:19
Новий рік з новим комп'ютерним класом

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.

Учні Кам'яноярузького НВК давно чекали на новий комп'ютерний клас і нарешті мрія збулась: вони отримали 12 комп'ютерів для проведення уроків інформатики!

Адміністрація НВК, вчителі, батьки та учні щиро дякують за увагу та турботу про дітей голові Чугуївської райдержадміністрації М.М. Шошину та начальнику відділу освіти ЧРДА Т.В. Бєлєвцовій.

Ваша підтримка — свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості шкільного виховання.

Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

Переглядів: 369 | Додав: femida | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]