Головна » 2017 » Березень » 21 » «Мама, тато і я - спортивна сім’я»
18:44
«Мама, тато і я - спортивна сім’я»

Спорт – це сила. З давніх-давен фізичні вправи використовуються не тільки для розвитку рухових якостей людини, тренування сили, швидкості та витривалості. Фізична культура здобула визнання як незамінний засіб розвитку організму людини, профілактики й лікування захворювань, досягнення довголіття. Для гармонійного фізичного розвитку дитини потрібно, щоб вона займалася різноманітними видами спорту.

Для підтвердження афоризму «В здоровому тілі – здоровий дух» 21 березня в нашій школі проводилося спортивне свято-змагання «Мама, тато і я - спортивна сім’я», у якому брали участь учні 1-3 класів разом зі своїми рідними. Змагання є традиційним, бо проводиться регулярно уже декілька років. Поєднавши спорт із розвагами, це свято стало одним із найулюбленіших для дітей і дорослих.

У змаганнях взяли участь родини: "Першокласні спортсмени" (Андрєєвої Анастасії, учениці 1 класу), "Блискавка" (Матвієнко Дениса, учня 2 класу), "Мрія" (Кононової Анастасії, учениці 2 класу),  "Комета" (Черкашина Руслана, учня 3 класу).

Команди-учасники мали нагоду випробувати себе в різноманітних конкурсах, а саме: «Комбінована естафета", "Сімейна переправа", "Дружна сім'я" та "Спритні".

Для того, щоб здолати усі перешкоди та здобути перемогу, батьки й діти мали працювати злагоджено, підтримували один одного. Це, безперечно, посприяло ще більшому зміцненню родинних відносин. На власному прикладі батьки показали малечі, що спорт - основа здорового способу життя.

Підсумок спортивного свята – це можливість зібрати дітей і батьків разом. Ніщо так не об’єднує шкільну родину, як бажання дорослих зробити життя дітей яскравішим. Переможцем стала команда «Першокласні спортсмени».

Щиро вітаємо наших переможців та бажаємо їм підкорення нових спортивних вершин.

Переглядів: 501 | Додав: femida | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]