Головна » 2017 » Грудень » 2 » День відкритих дверей у Чугуївському міському суді
20:41
День відкритих дверей у Чугуївському міському суді

На виконання плану заходів проведення «Дня відкритих дверей» 01 грудня 2017 року в Чугуївському міському суді Харківської області проведено День відкритих дверей. У даному заході прийняли участь учні 9-го та 10-го класів Камяно’ярузького НВК.
Програма проведення Дня відкритих дверей включала в себе ознайомлення з діяльністю суду, роботою суддів, працівників апарату суду, екскурсію приміщенням суду: огляд робочих кабінетів, залів судових засідань, стендів з додатковою інформацією.

Відбулась зустріч з суддею Чугуївського міського суду Харківської області Оболєнською С.А., у ході якої суддя у вигляді презентації ознайомила учнів з правами, обов’язками та відповідальністю неповнолітніх.
Учні із захопленням приймали участь у конкурсах та вікторинах.

Учні отримали багато позитивних враженнь від зустрічі та виявили бажання, і в майбутньому відвідувати такі заходи у Чугуївському міському суді Харківської області.
Подібні заходи є досить корисними для виховання молодого покоління, висвітлюють роботу суду та спонукають молодь до вивчення права, набуття знань з юридичних питань, що знадобляться їм в майбутньому.

Переглядів: 451 | Додав: femida | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]