Головна » 2017 » Вересень » 1 » Вітання з Днем знань!
09:00
Вітання з Днем знань!

Дорогі діти, шановні колеги, батьки!

Сердечно вітаю Вас із Днем знань та початком нового навчального року. Це справді всенародне свято, яке символізує прагнення кожного громадянина, особливо молоді, до вершин знань та професійної майстерності, всебічного і гармонійного розвитку.

Всі ми глибоко усвідомлюємо пріоритетність освіти як визначального фактора суспільного розвитку, досягнення кращих європейських стандартів життя, утвердження України в колі високорозвинених країн світу.
Щиро вдячний учителям за натхненну працю, за чуйне ставлення до своїх вихованців, за віру в їхні здібності й обдаровання. Бажаю, щоб Ви завжди відчували радість удач і заслужену гордість за невтомну працю на освітянській ниві.

Зичу всім, причетним до цього свята, довголіття, великих життєвих сил, професійної невтомності та невичерпності, добробуту й сімейного затишку.

Нехай же новий навчальний рік порадує нас усіх значними успіхами та здобутками. Розкриє перед дітьми нові можливості пізнання себе і світу, педагогам принесе задоволення від оцінки їхньої праці, а батькам - упевненість в освіченості й щасливій долі своїх нащадків.

Бажаю всім, хто в цей день переступає поріг навчального закладу, міцного здоров'я, успіхів і широких життєвих горизонтів. Хай кожен прожитий день дає вам радість пізнання нового, задоволення від творчого пошуку, а енергія та оптимізм будуть Вашими постійними супутниками. Любіть рідну мову і землю, поважайте працю і знання!

Нехай Ваша невтомна праця проросте паростками правди і мудрості на славу України!

З повагою, Директор Камяноярузького НВК  С.Г. Сазонов.

Переглядів: 358 | Додав: femida | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]