Головна » 2018 » Лютий » 25 » Вечір зустрічі випускників
13:53
Вечір зустрічі випускників

Третій рік поспіль школа гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників у рідні стіни на вечір-зустріч. Отож, 24 лютого випускники різних років повернулися у незабутні роки юності, першого кохання, перших світанків, перших успіхів. Щирими вітаннями та найкращими побажаннями школа зустріла своїх ювілярів-випускників. Учасників заходу порадував не тільки чудовий концерт, який підготували учні 2, 5, 6 та 9 класів, а й теплі спогади випускників-ювілярів про свої роки навчання під час фотоподорожі.

Були щирий сміх і ліричний смуток, були бешкетливі спогади і шкільне кохання. Все пролетіло перед очами присутніх у добрих спогадах. Слова вдячності усім вчителям за життєву науку прозвучали з уст випускників. Побажання перемог і досягнень сьогоднішнім учням і впевненого руху вперед рідній школі, яка живе своїми випускниками і завжди чекає їх до дому!

Виступив на початку вечора і попередній директор школи — Ігор Серветник, який із радістю та гордістю відмітив потужний позитивний розвиток школи, а також разом із привітаннями висловив надію, що прекрасна традиція зустрічі із випускниками буде продовжуватись і надалі.
Посилання на джерело: https://kazatin.com/Podii/rodinna-atmosfera-na-vechori-zustrichi-vipusknikiv-143066.html

З гарним настроєм та приємними спогадами покидали випускники минулих поколінь школу для того, щоб через деякий час знову повернутися.

Більше фото за посиланням

Переглядів: 608 | Додав: femida | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]