Головна » 2017 » Серпень » 22 » Привітання
09:57
Привітання

Шановні земляки!

 

24 серпня – особливий день для кожного українця. Не тільки день народження держави Україна, але й день нового народження кожного з нас – як громадянина вільної, демократичної та європейської держави.

Ухваливши 24 серпня 1991 року Акт проголошення незалежності України, Верховна Рада дала шанс на нове життя кожному українцю. У цей день 26 років тому кожен із нас отримав безмежні можливості – для розвитку, розширення світогляду, самореалізації. Можливості, яких ніколи не мали й не матимуть жителі тоталітарних країн.

Акт проголошення незалежності України відкрив шлях до іншої реальності цілому поколінню людей. Зараз їм 26 – людям, які ніколи не жили в тоталітарній державі. Вони не знають заборон на формування та висловлення власної думки. Вони не прагнуть до одноманітності, плекаючи індивідуальність. Вони не бачать свою країну поза світовим і європейським контекстом. Вони не бояться. І це покоління вільних українців – це головне надбання нашої держави і наш головний довгостроковий вклад у майбутнє.

Сьогодні головне для кожного з нас, для кожного покоління українців - тих, хто пам’ятає 24 серпня 1991-го, і тих, хто прочитає про цей день у підручнику - скористатися тими можливостями, які ми отримали 26 років тому. І застосувати їх не лише для себе, але й для тих, хто поряд, і для нашої країни. Кожен із нас – частинка України. І кожен із нас може зробити її сильнішою, успішнішою, більш розвинутою. Вкладаючи душу, вміння, інтелект, силу в рідну державу, ми вкладаємо їх у своє сьогодні та в завтра наших дітей.

Щиро вітаю всіх земляків та всіх українців із Днем Незалежності України. Бажаю мира, добра та натхнення для подальшого розвитку!

З повагою,

голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична

Переглядів: 382 | Додав: femida | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]