Головна » 2017 » Грудень » 12 » До Дня прав людини – документальне кіно з репертуару Docudays UA
15:50
До Дня прав людини – документальне кіно з репертуару Docudays UA

У Кам’яноярузькому навчально-виховному комплексі відбувся правоосвітній захід, приурочений до Всеукраїнського тижня права та Міжнародного дня прав людини. До старшокласників завітав Міжнародний мандрівний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.

Регіональний координатор Фестивалю, голова Центру правових та політичних досліджень «ДУМА» Юрій Чумак розповів про історію започаткування Дня прав людини та представив увазі учнів 8-11 класів стрічку «Альфредо» (Нідерланди). Фільм присвячений історії 13-річного юнака, який мріє стати чемпіоном світу серед ілюзіоністів. І не тільки мріє, але й наполегливо тренується, аби досягти цілі. Кіно не залишило байдужими школярів, спонукало їх до активного обговорення.

Крім того, Ю.Чумак запропонував відеоролик, спрямований проти відкритого продажу (читай – рекламування) тютюнових виробів, що призводить до збільшення кількості молодих людей, які втягуються до згубного для здоров’я паління.

Зауважимо, що захід було організовано за сприяння кіноклубу Docudays UA при Чугуївській центральній районній бібліотеці, що постійно працює при НВК завдяки активності бібліотекаря навчального закладу Наталії Махової.

Переглядів: 453 | Додав: femida | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]